Hoe te testen

Thomas de Bruin

We hebben de afgelopen tien jaar de materialen van ballenbakspitten beoordeeld en gevalideerd en hebben nooit nagelaten een negatief resultaat te observeren, waaronder het niet produceren van ballenbakken. Zoals we hebben meer geleerd over ballenbakken in de afgelopen paar jaar, zijn we tot de conclusie gekomen dat de meerderheid van de ballenbakken gebruikt in de test waren niet goed gevormd of gebouwd om voldoende ballen te voorzien van voldoende stabiliteit en om een niveau van ondersteuning die niet zou toestaan dat de bal om te kantelen. Dit heeft ons doen concluderen dat er vandaag de dag geen ballenbakken op de markt zijn die deze kwestie niet vertonen.

Wanneer ballenbakken niet een betrouwbaar baleffect te genereren, ze hebben over het algemeen verschillende oorzaken en de volgende is niet een volledige lijst: Bal ontwerp: Dit is misschien wel de belangrijkste oorzaak van ballenbakken. Bal ontwerp beïnvloedt de vorm van de bal, de snelheid van de bal, en het niveau van de steun.

Dus we zullen proberen om u het beste advies voor uw ballenbak, zoals we hebben gezien met onze eigen ogen.

Ons lab staat op het punt een nieuwe look te krijgen, en dus geven we je deze rondleiding. Ik zal je het lab laten zien en wat het speciaal maakt, zoals we gewend zijn geraakt aan de grote, ronde en dure ballenbakken die je in laboratoria over de hele wereld vindt. Ik zal u vertellen over de nieuwe producten die worden ontwikkeld, en wat ze betekenen voor de ballenbak industrie. Ik zal je dan voorstellen aan de experts die ons helpen om ballenbakken meer te maken dan alleen een wetenschappelijk experiment. Je ons lab zien en zien waar het allemaal om draait. U ook een ballenbak kit en leren hoe je een van de meest opwindende experimenten die je je voorstellen te maken.

We blijven veranderingen en verbeteringen aanbrengen in onze processen om voorop te blijven lopen voor ballenbakken. Ik heb de rol van Chief Ball Pit Expert op me genomen sinds mijn voorganger vertrok om andere projecten na te streven. Ik kijk er nu naar uit om mijn kennis en ervaring als consultant en analist naar de ballenbakindustrie te brengen. Deze rol is niet nieuw voor mij en de afgelopen 10 jaar zijn een geweldige leerervaring voor mij en voor mijn studenten. Het heeft me in staat gesteld om te zien wat anderen niet kunnen. In feite ben ik naar een ballenbak geweest, heb ik geleerd over ballenbakken en gezien hoe anderen eraan werkten. Ik ben nog steeds opgewonden om te leren over andere ballenbakken ook. Mijn doel in deze rol is om samen te werken met u, de ballenbak liefhebbers, om de beste ballenbakken voor u om te genieten en te genieten met volle teugen te ontwikkelen!

Wat denk je dat de grote impact van de nieuwe lab technologie en de nieuwe review proces op Ballinbad Test Labs?

Ik ben echt enthousiast over de impact die dit nieuwe lab zal hebben.